Varesortiment

Frisk-Matic udbyder kaffe, te, saft, engangsartikler samt produkter til automater og tilbehør til drikken. Vi har flere forskellige typer kaffe heriblandt vores helt egen. Vi tilbyder både frysetørret, malet samt hele bønner. Det store udvalg gælder også vores te. Vi forhandler teer inde for alle 5 kategorier: klassisk sort te, frugtte, smagssat sort te, grøn te og urtete. Hvad enten man drikker te, kakao eller kaffe er det lækkert med tilbehør til drikken såsom sukker, mælk og fløde. Derfor udbyder vi dette samt et udvalg af supper.

Flere af vores kunder har vandkølere, og da der ikke er noget bedre end et koldt glas saft, tilbyder vi selvfølgelig også flere forskellige saft koncentrater. Sidst men ikke mindst kan vi skaffe utallige forskellige engangsartikler og har på baggrund af dette valgt at liste et par af dem som relaterer til automater og catering.

Vi kan skaffe det meste, så hvis I ønsker et produkt som ikke er listet, dette gælder også for kaffe, te, saft eller produkter til automater, er I velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde jeres behov.