Skip to main content

Reparation af kaffemaskiner
for virksomheder


Frisk-Matic har eksisteret i mange år, og vi har mere end 50 års erfaring med reparation af kaffemaskiner, som vi hovedsageligt udfører for virksomheder i Storkøbenhavn. Men vi tilbyder også reparation for virksomheder i resten af landet.

Det gælder både reparation af nye såvel som gamle automater, og det gælder, uanset om du har en kaffeløsning hos os eller ej.

Vi kan hjælpe med enhver form for reparation

Vi har stor erfaring med reparation af alle typer automater, herunder både slikautomater, kaffeautomater, vandkølere og så videre, og vi kender til de fleste mærker på markedet. Derudover tilbyder vi også faste serviceaftaler, der er skræddersyet til dine behov.

Det betyder blandt andet, at vi kan komme ud og rengøre din maskine grundigt en gang om måneden, eller at du altid gratis kan ringe til os for hjælp.

Vi rykker ud så hurtigt som muligt

Har du problemer med din kaffemaskine, eller fungerer den slet ikke? Så skal du bare ringe til os, så kommer vi og hjælper dig med reparationen så hurtigt som muligt. Vi kan kontaktes når som helst, og vi vil gøre, hvad vi kan for at løse dit problem hurtigst muligt.

Kontakt os for professionel reparation af kaffemaskiner

ar du brug for at få repareret din kaffemaskine i din virksomhed, så skal du bare ringe til os på telefon: 44 98 23 21 eller skrive til vores e-mail: mail@frisk-matic.dk, uanset om du har en kaffeløsning hos os eller ej.

Så rykker vi ud til dig så hurtigt som muligt. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden.

Har du nogle spørgsmål omkring vores reparation af kaffemaskiner, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Har du brug for reparation af din kaffeløsning?


    0
      Din kurv
      Din kurv er tom← Tilbage til Shop