Skip to main content

Om Frisk-Matic


I slutningen af 60’erne blev Frisk-Matic skabt på baggrund af indkøb af varmdriksautomater, som gratis blev opstillet på undervisningssteder rundt om i hovedstaden. Frisk-Matic modtog omsætningen af de solgte drikkevarer.

I løbet af de næste 30 år voksede Frisk-Matic på baggrund af ordningen, som stadig eksisterer den dag i dag. Gratis udlån er fundamentet i Frisk-Matic, og er en stor del af vores image. I år 2000 udvidede vi gratis udlånsordningen og begyndte at forhandle flere forskellige automater, samt vandkølere.

I dag sælger vi flere og flere automater til virksomheder, som opstilles til internt brug som en service til de ansatte.

Med tiden er vores udvalg af varer, automater og services blevet udvidet yderligere. Vi sætter en stor ære i at kunne varetage alle slags opgaver, også opgaver som ikke har direkte relation til automater.

Vores værdier

Personlige relationer skaber et godt og tilfredsstillende arbejdsmiljø for os.

Vi sætter en stor værdi i at skabe troværdighed og tryghed for vores kunder via dialog og fleksibilitet. Vi er utrolig servicemindede, og vi bestræber os på at handle hurtigst muligst på udkald, hvis vores kunder oplever problemer med deres automat.

Alle vores kunder er meget vigtige for os, og vi har derfor ingen faste arbejdsrammer eller begrænsninger ift. at varetage specielle arbejdsopgaver. Vi varetager alle slags opgaver og har intet imod at hjælpe vores kunder med speciel indkøb eller andet.

Alle kunder er forskellige og derfor behandles de individuelt. At opfylde vores kunders unikke behov er en kerneværdi hos Frisk-Matic, og vi sætter en stor ære i at få glade og tilfredse kunder gennem personlig betjening.

Vores målsætning

Frisk-Matic bestræber sig på at opnå en kontinuerlig og stabil vækst på salg, leje og gratis udlån af automater, samt salg af produkter og serviceydelser.

Væksten skal opnås via god service og kvalitet. For os er det altafgørende, at vi har vores sjæl med hver eneste dag, og er stolte af vores arbejde.

Har du nogen spørgsmål?


    0
      Din kurv
      Din kurv er tom← Tilbage til Shop