Skip to main content

Service på vandkølere


Vandkølere er fantastiske, da der er ikke noget så dejligt som et koldt glas vand lige når du ønsker det.

Vandkølere kræver som alt andet dog også service, og vores opfattelse er, at ikke alle får efterset deres vandkøler, hvilket er yderst fornuftigt at få gjort. Hvis du ikke får efterset din vandkøler, så risikerer du, at der er opstår problemer med den. Men det kan vi naturligvis hjælpe dig med at undgå.

Hvornår er din vandkøler sidst blevet efterset & renset grundigt?

Vi tilbyder at rengøre, rense og desinficere, samt skifte filter på stort set alle mærker og typer af vandkølere. Vi tilbyder ligeledes faste årlige serviceaftaler.

Lyder det til, at det kunne være den rette løsning for dig og din virksomhed? Så kontakt os gerne allerede i dag. Husk vi også tilbyder løsninger inden for kaffeautomater, kaffemaskiner og espressomaskiner, hvis det kunne have interesse.

Alle sætter pris på en god kop kaffe, men en god kop kaffe kommer ikke af sig selv. En god kop kaffe kræver vedligeholdelse og rengøring.

Vi er kompetente inden for området, og vi har rengjort flere tusinde automater og ved lige præcis, hvordan det skal gøres. Så hvorfor ikke overlade arbejdet til os?

Ønsker du at vide mere om service på vandkølere?


    0
      Din kurv
      Din kurv er tom← Tilbage til Shop