Skip to main content

Rengøring af maskiner


Uanset om du er eksisterende kunde hos Frisk-Matic eller aldrig har hørt om os før nu. Så har du mulighed for at få en rengøringsaftale hos os.

Vi tilbyder aftaler på alle automater; vores egne som andres.

Det gælder både rengøring af kaffemaskiner, espressomaskiner og andre automater.

Mange oplever frustration over at skulle rengøre deres automater, da de kan virke komplekse og uoverskuelige. Derfor udfører vi, som en af de eneste på markedet, komplette hovedrengøringer på automater.

Dette så du kan få én opgave mindre i dagligdagen og slippe for at ordne den sure pligt.

Den typiske rengøringsaftale udføres en gang månedligt. Men vi skræddersyer aftalen ud fra dialog med kunden om ønske, behov og forbrug.

Når vi siger hovedrengøring, mener vi hovedrengøring!

Automaten bliver bogstaveligtalt splittet ad så alle dele, små som store, bliver rengjort. Rengøringen gælder altså alt i automaten – også brygger og slanger.

Når vi har været på besøg, vil din automat fremstå som ny.

Det er uden tvivl en god investering at gøre sig, når man har valgt at investere i en automat, da der kan spares en masse tid og kræfter, som kan bruges på mere relevant arbejde.

Hvis der investeres i en rengøringsaftale hos os, kan du minimere dagligdagens rengøring bemærkelsesværdigt og slippe af sted med ca. 5 minutters arbejde afhængigt af forbrug.

Når vi rengør automater, holder vi selvfølgelig øje med evt. fejl, slidtage etc. hvilket sikrer dig en større driftsikkerhed. Alt i alt øger en grundig rengøring automatens levetid og gør dagligdagen nemmere.

Alle sætter pris på en god kop kaffe, men en god kop kaffe kommer ikke af sig selv. En god kop kaffe kræver vedligeholdelse og rengøring.

Vi er kompetente inden for området, og vi har rengjort flere tusinde automater og ved lige præcis, hvordan det skal gøres. Så hvorfor ikke overlade arbejdet til os?

Ønsker du at bestille rengøring af din maskine?


    0
      Din kurv
      Din kurv er tom← Tilbage til Shop